Palveluehdot

Palveluehdot

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot

YLEISTÄ
Koiran omistaja tai haltija on aina vastuussa koiran turvallisuudesta sekä mahdollisista esine-, eläin- tai henkilövahingoista. Kursseille ja koulutuksiin osallistuvan koiran tulee olla terve ja sen on oltava rokotettu Eviran suositusten mukaisesti. Tarkastamme rokotustodistukset ensimmäisellä kerralla. Kursseille osallistuva koira ei saa olla aggressiivinen ihmisiä tai toisia koiria kohtaan. Jos koirasi käytös mietityttää, ota yhteyttä kouluttajaan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

MAKSUEHDOT
Ajanvaraus ja kurssipaikalle ilmoittautuminen on sitova. Kurssit ja koulutustapahtumat maksetaan kokonaan ennen kurssin tai koulutustapahtuman alkua ja maksu on maksettava eräpäivään mennessä. Huomioithan, että maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Ilmoitathan mahdollisista poissaoloista aina ajoissa sähköpostitse. Maksamattomat kurssimaksut siirtyvät perintätoimistolle perittäviksi, ellei niitä huomautuksenkaan jälkeen makseta.

AJANVARAUKSEN / KURSSIN PERUMISKÄYTÄNNÖT
Ajanvaraus tulee peruuttaa viimeistään 24h ennen sovittua tapaamisaikaa sähköpostitse. Peruuttamattomasta ajanvarauksesta peritään aiheutuneet kustannukset; ajokilometrit, käytetty aika tuntiveloituksena (min.1h), mahdolliset hallivuokrakulut.

Poissaolosta yksittäiseltä kurssikerralta ei palauteta maksua osallistujalle. Mikäli kurssin aikana koiran / ohjaajan sairastumisen tai muun vastaavan syyn seurauksena asiakkaalta jää useampi kurssikerta käyttämättä, puuttuvat tunnit voi käydä korvaamassa vastaavalla kurssilla / yksityistunnilla. Sairaudesta on toimitettava lääkärintodistus. Asiakkaan tulee ilmoittaa asiasta heti sähköpostitse ja sopia järjestelystä. Korvausoikeus on käytettävä 6kk kuluessa.

Kurssipaikan peruutus tulee tehdä viimeistään 7 vrk ennen kurssin alkua, jolloin kurssimaksu voidaan palauttaa asiakkaalle täysimääräisenä. Jos kurssipaikka perutaan alle 7vrk kurssin alkamisesta, peritään asiakkaalta 50% kurssin kokonaishinnasta. Mikäli kurssipaikka perutaan 1-2vrk ennen kurssin alkua, tai asiakas ei saavu paikalle, kurssimaksua ei palauteta. Maksun palautuksesta veloitamme 10 euron toimistomaksun.

ERIMIELISYYDET
Mahdolliset epäselvyydet ja riitatilanteet pyritään ratkomaan neuvottelemalla. Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä Kilpailu-ja kuluttajavirastoon (https://www.kkv.fi/kuluttaja-asiat/kuluttajaneuvonta/)